25. April 2013.  |  Vesti

U poslednjih nekoliko godina potražnja mobilnih toaleta se povećala, a ovim malim raspitivanjem uspeli smo da dobijemo podatke o tome kuda se sve širi upotreba mobilnih toaleta. Čisto da se prisetimo, u početku potražnja toalet kabina bila je isključivo vezana za gradilišta. Na samom početku toalet kabina uživala su samo gradilišta.

Leto je vreme dešavanja raznih Manifestacija širom Srbije. Ono što Pi-Pi nudi jeste ekološka oprema za nesmetano odvijanje letnjih muzičkih i sportsko-rekreativnih manifestacija, kampova, kamp naselja, gradilišta, poseta vikendicama, takođe su u poslednje vreme i te kako popularne kod motoraških Motoskupova. Zašto? Mobilne kabine koje nudi Pi-Pi potpuno su ekološki orjentisane. Za njihovu postavku nije potrebna ni dozvola, ni priključivanje na gradski vodovod i kanalizaciju. Isto tako zbog hemijskih tekućina kojima se ispunjava tank mobilnog toaleta ne dolazi do širenja neprijatnih mirisa.

Takođe čišćenje mobilnih kabina vrši se po dogovoru i pozivu. Enterijer je komforan i udoban za korisnike. Ne manjka prostora u svega 1m kvardratna.

Do sada korisnici mobilnih toaleta bili su i više nego zadovoljni, a glavni razlog jeste njihova praktičnost, široka primenljiost, i lakoća u održavanju. Iz razgovora sa kamperima kako kažu mobilni toaleti su pravo otkrovenje, jer se mogu postaviti na bilo koje mesto i ne traže priključivanje na vodovod i kanalizaciju što im omogućava postavku kamp mesta na nama željenim mestima. Isto tako tank je prilično velik, preko 200 litara, tako da ne moramo dodatno da se organizujemo za čišćenje i pražnjenje.