27. Avgust 2013.  |  Usluge

Ova stranica napravljena je sa ciljem da omogući korisnicima naših usluga i posetiocima sajta da što brže dođu do informacija koje su im potrebne. Kako biste iznajmili Mobilni WC za početak je potrebno da znate mesto i vreme najma. Bilo da je reč o nekoj manifestaciji, koncertu, sportskom događaju, porodičnom slavlju, kulinarskom takmičenju, za sve te prilike možete unajmiti Moblini WC. Količina WC Kabina računa se na osnovu Tablice (koju možete pogledati ovde). A možete se i konsultovati sa nama 060 500 34 61.

Mobilni WC možete uzeti u rentu u trajanju od jednog dana pa do i preko godinu dana, a i duže. Cena WC Kabine se formira na osnovu količine (broja kabina koje su Vam potrebne) i vremenskog perioda najma. Ukoliko imate nejasnoća, pitanja, nedoumica u vezi sa najmom ili korišćenjem samih WC Kabina možete nas slobodno kontaktirati. Pokrivamo čitavu Srbiju. Usavršavajući godinama sistem davanja usluga, slušajući pozitivne i negativne kritike vas korisnika, postavljajući kabine na raznim manifestacijama, gradilištima, sa vama smo delili najveselije trenutke vašeg života. Zahvaljujući vama sarađivali smo sa ljudima iz prestonice pa sve do najmanjeg sela u Srbiji.

Danas korišćenje Mobilnih Toaleta nije prestiž nego potreba. Sa lakoćom se postavljaju, na zauzimaju puno mesta, odlikuje ih velika skladnost, poseduju sopstveni tank za otpadnu vodu i fekalije. Predstavlja savršeno funkcionalnu sanitarnu jedinicu. Iz ovog razloga mogućnost postavke je jednostavno široka. Ovakvom jednom izumu najviše su se obradovale struke poput građevinaca zbog prirode gradilišta. Veoma često su bez vode, kanalizacije, nepristupačna, odsečena od sveta, isto tako i putari imaju slične probleme sa sanitarno-higijenskim uređajima. Moguće ih je koristiti i zimi i leti. Zbog transparentnog krova postavkom ispod ulične ili obične rasvete moguće ih je upotrebljavati i noću. Kao što vidite Mobilni WC je primenljiv u svim godišnjim dobima i delovima dana. Ukoliko nemate mogućnost postavke Mobilnih Toaleta pored izvora svetlosti, mi Vam možemo obezbediti panik lampe.

Na Vama je da izaberete kako ćete nam se obratiti. Možete preko naše Kontakt Forme popunjavanjem Zahteva za Ponudu na koji ćete u roku od 24h dobiti odgovor. Kako biste dobili što potpuniju Ponudu, tj. Odgovor potrebno je da nam pošaljete sledeće informacije:

  • broj WC Kabina
  • mesto najma
  • vremenski period najma
  • ime i prezime kontakt osobe
  • telefon kontakt osobe
  • podaci preduzeća ukoliko je u pitanju službeno lice

Ili nas možete kontaktirati putem telefona na: 060 500 34 61 .