19. Juni 2012.  |  EKO WC Kabina

Pored velike funkcionalnosti mobilni WC je lep na izgled i komforan. Lepih je boja, elegantnih linija i svedenog dizajna. 

Unutrašnjost WC kabine je praktična, funkcionalna, prostorna i higijenski-sanitarna. Plastična masa polietilen od koje je napravljen mobilni eko WC je ekološki neškodljiva, ne izaziva toksičnost i nije klasifikovan kao ljudski karcinogen. 

Mobilni eko wc zašto uvek prvi? 

Mobilni-hemijski-wc ili kako ga još zovu i Eko wc je u svoju široku paletu proizvoda uvrstio i mobilni wc sa implementiranim mirisom. U ponudi su vam mirisne note limuna i jabuke. Sam materijal, poliuretan, od kog je mobilni hemijski toalet napravljen, sadrži ove dve mirisne note koje se non-stop otpuštaju dajući unutrašnjosti i neposrednoj okolini mobilne kabine osvežavajući miris. 

Mobilni-hemijski-wc sinonim za jednostavnost, komfor, luksuz i svežinu.

portabl toalet sa implementiranim mirisom jabuke 

Pored besprekorne higijene od sada su vam u ponudi i mobilni hemijski wc sa mirisnim notama jabuke i limuna. Zbog prirode upotrebe i načina korišćenja ovako napravljena eko wc kabina non-stop odiše svežinom. I sami znate koliko je važna pored dezinfekcije i dodatak svežine. Te s toga u ovu svrhu savršeno se uklapaju mirisi jabuke i limuna. 


portabl toalet sa implementiranim mirisom limunaMobilni hemijski toalet sa dodatkom mirisa nije napravljen tako da odiše mirisom samo sa unutrašnjosti kabine, već odiše svežinom i mirisom i sa spoljašnje strane istim intezitetom. U njima ćete se osećati još komfornije i slobodnije. Zahvaljujući ovoj inovaciji prilikom korišćenja eko-wc kabina dobićete osećaj kao da se nalazite u spopstvenom kupatilu. 

Cene najma eko wc kabina sa implementiranim mirisom zavise od vremenskog perioda najma, broja kabina i mesta najma. 
Potrebno je da nam ostavite podatke preduzeća, kontakt osobu, okvirno ili tačno period najma, mesto postavke wc kabina i potrebnu količinu. 

Za sve dodatne informacije o najmu portabl-mobilnih toaleta sa implementiranim mirisom možete dobiti kontakrajući nas telefonom na 063/8777-910 ili putem e mail-a office@pi-pi.rs .