18. Juni 2012.  |  EKO WC Kabina

Prednosti EKO WC Kabina, servis i održavanje u periodu korišćenja. 

  • ekonomičnost zbog vrlo malih dimenzija, Mirisni mobilni-eko-wc
  • bez prisustva neprijatnih mirisa,
  • redovno i detaljno čišćenje i pražnjenje,
  • dupli ventilacioni sistem. 

Sve detaljnije informacije o najmu, uslovima
korišćenja, servisu i održavanju
možete dobiti:
- pozivom na telefon 063/8777-910 ili 
- slanjem mail-a na office@pi-pi.rs . 

Prenosni Eko WC i dezinfekcija sa čišćenjem. 

Za dezinfikovanje površina EKO WC Kabina koriste se posebna dezinfekciona sredstva koja su odobrena od strane udruženja za Zaštitu životne sredine i čoveka. Biorazgradiva su, ali i nakon razgradnje nisu štetna. 

Servis Eko WC-a podrazumeva: pražnjenje i pranje tanka, ubacivanje hemije u tank, pranje i dezinfikovanje unutrašnjosti i spoljašnjosti WC kabine, popunu wc papirom. 

U tank Eko WC kabina predviđen za skladištenje otpadnih voda i fekalija ubacuje se hemijsko sredstvo za razgradnju i neutralisanje otpadnih fekalnih voda. Nakon pražnjenja i čišćenja Eko WC-a put otpadnih voda i fekalija je u skladu sa propisanim zakonom. 

Popunite kontakt formu i poručite Eko WC! 

Prenosni VIP EKO WC i usluga čišćenjapokretni eko wc

Iako je prenosni eko WC malih dimenzija u njega staje tank od 210 litara. 
Pored tog tanka nalazi se i rezervoar od 10 litara čiste vode. 
Za higijenu, čišćenje i pražnjenje Eko WC kabina brine se posebno obučena ekipa. Njihov zadatak je da isprazne i očiste Eko WC. 
Ali to nije sve, za sprečavanje širenja neprijatnih mirisa, gljivica, bakterija i virusa u svaki tank vrši se i dezinfekcija samog enterijera WC kabina.

Pored najma pomenutih vrsta WC kabina nudimo i usluge servisa i održavanja mobilnih toaleta. Održavanje može da se vrši po standardnoj ili dogovorenoj dinamici. Standardna dinamika održavanja podrazumeva jednonedeljno čišćenje na 40-očasovnoj radnoj nedelji/5 radnih dana.