18. Juni 2012.  |  Eko WC

Ekološki WC

Eko-WC-kabina se dostavlja i postavlja veoma brzo, lako i jednostavno. Eko-WC-kabina je bezbedan, stabilan i jednostavan za korišćenje.

U zavisnosti od broja korisnika i vremenskog perioda korišćenja WC kabina naš tim vrši njihovo čišćenje i pražnjenje. Međutim, ukoliko vi želite učestalija čišćenja i pražnjenja spremni smo i na takve zahteve.

Montažni Eko WC

Montažni WC ne može se priključiti na gradsku kanalizacionu mrežu i vodovod, već poseduje zatvoreni tank otpadnih voda u zapremini od 210l. Nakon čišćenja tanka otpadne vode se deponuju. Sva otpadna fekalija  se deponuje na mesta zakonom propisana, i na taj način se sprečava narušavanje životne sredine.

Čišćenje WC kabina vrši se dezinfekcionim sredsvima koja su hemijski neškodljiva po okolinu i biorazgradiva su. Ona su bezbedna i neškodljiva kako po tim koji ih koristi prilikom čišćenja tako i po korisnike očišćenih površina.

Nakon pražnjenja tanka sledi njegova dezinfekcija Eko-WC-toaleta sanitarnim hemijskim sredstvima koja sprečavaju širenje i opstanak bakterija, virusa, algi i spora. Hemijska sanitarna sredstva su neutralnog mirisa, i nisu škodljiva po životnu sredinu, ekološki su podobna. U tank za deponovanje otpadnih voda i fekalija stavljaju se hemijska sanitarna sredstva koja započinju biorazgradnju fekalija, neutrališući neprijatne mirise i sprečavajući razmnožavanje i opstanak patogena.

Deponovane otpadne vode i fekalije se odlažu u skladu sa zakonom o zaštiti životne sredine, odvoze se i istaču u gradsku kanalizacionu mrežu.

Svi hemijski reagensi koji se koriste u čišćenju, dezinfekciji i osvežavanju proizvedeni su u skladu sa zakonom o zaštiti životne sredine.